Maijā 1. klašu skolēni dizaina un tehnoloģijas stundās apguva tematu “Kā cept maizi? Kā atspoguļo maizes tapšanas ceļu?”.
20. un 23. maijā pirmklasnieki kopā ar audzinātājām Inetu Kronbergu, Ilonu Incenbergu un Annu Augsni devās pārgājienā uz Kuldīgas maizes ceptuvi, lai uzzinātu visu par maizes cepšanu. Skolēni saņēma atbildes uz interesējošiem jautājumiem par maiznieka profesiju un maizes tapšanu, kā arī paši cepa maizi.
Pēc tam skolēni devās uz lauku sētu, lai iepazītu mājdzīvniekus un degustētu Kuldīgas maizes ceptuvē ražoto maizi.
Pirmo klašu skolēni un skolotājas saka lielu paldies Kuldīgas maizes ceptuves kolektīvam par lielisko ekskursiju un personīgi Uģim Martinsenam par iespēju atpūsties lauku sētā!
Informāciju sagatavoja:
Ilona Incenberga